top of page

Kommer snart - Profhilo!

Nu kan du boka den efterlängtade och spännande behandlingen Profhilo hos oss!


Profhilo har väckt mycket uppmärksamhet bland behandlare och kunder runt om i världen. Många beskriver den som ”produkten jag verkligen har väntat på” eller ”den mest spännande nyheten på länge inom injicerbara behandlingar". Det är en injektionsbehandling som passar de flesta som vill strama upp huden och öka fastheten. Varken en vanlig filler eller biorevitaliserare utan en helt ny produkt för bioremodulering. För den som verkligen vill grotta ner sig mer i vårt nya tillskott av behandlingar kan läsa mer nedan. Välkommen med din bokning!


HUR FUNGERAR PROFHILO®?

Eftersom Profhilo® är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av hyaluronsyra. Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden. Eftersom Profhilo® har den här uppstramande/lyftande effekten på vävnaden vore det fel att påstå att den bara är en hudbooster.

EN UNIK PRODUKT

Det finns många egenskaper som gör Profhilo® unik i förhållande till allt annat som finns på marknaden just nu. Den innehåller inte BDDE. Den innehåller tvärbundna, värmegenererade, samverkande hybridkomplex av H-HA och L-HA.  Trots den höga halten av hyaluronsyra har den enligt kliniska studier låg inflammatorisk profil samtidigt som den främjar läkning.


FÖRDELAR

I Profhilo® frisätts L-HA långsamt från HA-hybridkomplexen, vilket ger produkten hög biokompatibilitet eftersom de första inflammatoriska cytokinerna inte utlöses. Patientkomforten blir bättre under och efter behandlingen och huden återfuktas framför allt i epidermis (vi kallar det ”hydroeffekten”).

H-HA i Profhilo® bidrar med en lyftande effekt, genom att skapa en stabil HA-arkitektur i dermis så att volymen ökar.

En annan fördel med de stabila samverkande hybridkomplexen jämfört med enbart H-HA och L-HA är de högre uttrycksnivåerna för typ I- och typ II-kollagen i fibroblasterna och typ IV- och typ VII-kollagen i keratinocyterna.

Detta ger bättre hudkvalitet och fuktbalans både i dermis och i epidermis. Dessutom produceras mer endogent HA och elastin så att huden ser yngre ut.
Resultat efter Profhilo

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page