top of page

BOTULINUMTOXIN - BOTOX 

För ett fräscht och ungdomligare utseende

Dynamiska linjer och rynkor som uppstår när vi använder ansiktets muskulatur blir med tiden permanenta och synliga även när musklerna är i vila. Denna typ av oönskade linjer och rynkor har sedan länge behandlats med muskelavslappnande läkemedel så som Botox/Vistabel, Xeomin/Bocouture. Genom att injicera ytterst små mängder av medlet blockeras nervimpulsen till muskeln lokalt i området varpå rynkor och linjer slätas ut. Omkringliggande muskler förblir opåverkade och de områden som behandlats återfår sin normala funktion då läkemedlet brutits ner efter ca 3-4 månader. Korrekt utfört ger behandlingen ett uppfräschat, inte stelt och mimikfattigt utseende, vilket många har kommit att uppskatta. Det är också en behandling som av många används för att förebygga uppkomsten av nya linjer och rynkor.

 

På Face Atlas Halmstad  behandlar vi förutom rynkor i pannan, kring ögonen och bekymmersrynkor också tandgnissling, spänningshuvudvärk och överdriven svettning med hjälp av muskelavslappnande medel. Andra populära användningsområden är ögonbrynslyft, "lip flip",  "gummy smile" och sura mungipor. Behandlingen uppfattas av de flesta som smärtfri och går på 15-30 minuter.  Fullt resultat syns efter ca 10-14 dagar. Vi erbjuder alltid återbesök och "touch up" utan extra kostnad inom tre veckor om fullt resultat ej uppnåtts med standarddos.  För ett mer varaktigt resultat kan behandlingen upprepas med jämna mellanrum, dock tidigast efter tre månader.  Biverkningar är ovanliga och brukar orsakas av själva injektionen och inte medlet i sig. Lokal och övergående rodnad samt blåmärken, även lättare huvudvärk kan uppstå. De flesta kunder besväras dock inte av några biverkningar alls.

Behandlingen utförs av legitimerad sjuksköterska.

Vi behandlar ingen under 18 år, gravida eller ammande.

Exempel på resultat efter botox-behandling av panna och "kråksparkar". Besök vår Instagram för fler före- och efterbilder.

Botox av panna, Halmstad
Botoxbehandling panna, Halmstad
yBotox i panna, argrynka och kåksparkarkar, Halmstad
bottom of page