top of page

DERMAPLANE PRO

Mekanisk peeling för lyster och uppfräschning

Dermaplaning är en mekaniskt peeling där hela ansiktet exfolieras med hjälp av ett specialutformat skalpellblad vilket avlägsnar döda hudceller tillsammans med vellushår. Metoden är mycket effektiv för att stimulera cellförnyelse, minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor samtidigt som huden blir oerhört jämn, smidig och uppfräschad. Efterföljande hudvårdsprodukter, både på klinik och hemma tas bättre upp och det blir en perfekt bas för din make-up som tenderar att hålla sig felfri längre. 

 

Korrekt utförd av en certifierad Dermaplane Pro-behandlare med rätt verktyg är det en mycket säker behandling med få biverkningar. Dermaplaning orsakar inte heller fler eller tjockare hårstrån. Efter behandlingen görs en enzympeeling för att avlägsna de sista döda hudcellerna och för att få ännu mer lyster. Behandlingen avslutas med en återfuktande ansiktsmask och resulterar i en direkt djupt återfuktad och slät hud full av lyster.

För att bibehålla resultatet rekommenderas att behandlingen upprepas var 4-6 vecka men det går också bra att göra det som en engångsbehandling. Ingen konsultation krävs och de flesta kan njuta av effekterna av en Dermaplaning, följande personer avråds från behandling:

  • Personer som tar Accutan eller Isotretinoin

  •  Aktiv acne eller utbredda munsår

  •  Pågående cancerbehandling

  • Personer med svårbehandlad diabetes,

 medicineras med blodförtunnande läkemedel eller har fördröjd koagulation behöver godkännande av behandlade läkare

 

dermaplaning
bottom of page