top of page

FILLERS

Återskapar förlorad volym och förskönar ansiktsdrag

Resultat som tidigare endast kunde uppnås med implantatkirurgi har nu i många fall ersatts av moderna injektionsbehandlingar. En fillerbehandling syftar till att ersätta förlorad volym och försköna ansiktsdrag. Det är en effektiv och välbeprövad metod som ger direkta och mycket naturliga resultat. Återhämtningstiden är kort och de flesta kan återgå till sina vardagliga aktiviteter direkt efter en behandling.  Vid en fillerbehandlingar kan vi skulptera allt från käklinje, kinder och haka till läppförstoring eller korrigering av ärr och rynkor.

Hyaluronsyra är en sockerart som finns naturligt i huden och bidrar med fukt och elasticitet. Kroppsegen hyaluronsyra bryts ner och återskapas kontinuerligt. I takt med att vi blir äldre förlorar vår hud både volym och spänst, delvis pga minskad mängd total hyaluronsyra.

UVB-strålning, så som solljus påskyndar också nedbrytningen. Detta leder till att rynkor och linjer uppstår samt att vissa partier av ansiktet kan upplevas insjunkna. Med hjälp av hyaluronsyrabaserade fillers kan vi minska ovälkomna tecken och symptom på hudens åldrande genom att ersätta förlorad hyaluronsyra. Vi använder oss endast av moderna, icke-animaliska fillers. Hyaluronsyran i dessa är korslänkade och stabiliserade, vilket innebär att den bryts ner långsammare än kroppsegen hyaluronsyra och gerdärmer mer varaktiga resultat.

En injektionsbehandling tar mellan 30-60 min och resultatet håller upp till 9-12 månader beroende på produkt och behandlingsområde. Vid första behandlingen av läppar rekommenderas påfyllning efter ca 3 månader för att få ytterligare hållbart resultat då fillern bryts ner något snabbare i detta område. På Face Atlas Halmstad använder vi produkter från märken så som Aliaxin, Belotero, Stylage och Revolax.  Vid önskemål appliceras en mycket effektiv bedövningssalva vid behov. Efter behandlingen kan svullnad och blåmärken uppstå,

dessa är dock snabbt övergående.

 

Behandlingen utförs av legitimerad sjuksköterska. 

Vi behandlar ingen under 18 år, gravida eller ammande.

Exempel på resultat efter fillerbehandlingar av haka och läppar. Besök vår Instagram för fler före- och efterbilder.

Fillers haka, Halmstad
Fillers läppar, Halmstad
Läppförstoring med filler, Halmstad
bottom of page