top of page

Fler nyheter - kemisk peeling från Dermapen!

ÜBER PRO peel är senaste tillskottet på Face Atlas Halmstad! En peeling för professionellt bruk, särskilt anpassad för att fungera efter microneedling med Dermapen. Aktiva ingredienser så som mandelsyra, mjölksyra, hyaluronsyra, niacinamid och kopparpeptider förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.


Kemisk peeling innebär att man med hjälp av olika syror som penslas på huden avlägsnar det allra yttersta hudlagret bestående av döda hudceller. I samband med detta påskyndas också nybildning av hudceller. Hudstrukturen förbättras, porerna drar ihop sig och huden känns len och föryngrad efter en behandling. Trots att det kan låta skrämmande med syror som penslas på huden är detta en snabb och smärtfri behandling. En svagt stickande känsla och lite rodnad kan uppstå under behandlingen men ingen bedövning eller liknande behövs. I slutet av behandlingen appliceras en läkande och svalkande mask. Efter behandlingen kan huden flagna lätt och det är viktigt att undvika direkt solljus tiden efter, använd alltid hög solskyddsfaktor.


Peelingen kan användas som ensam behandlingen eller i kombination med Dermapen. Pris för endast peeling 995;- i samband med Dermapenbehandling kostar det 500;- (exl. pris för Dermapen). Bokas tills vidare via;

faceatlashalmstad@gmail.com


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page