top of page

INFÖR DITT BESÖK

För din trygghet och naturliga resultat

Inför ditt besök hos oss behövs en konsultation (minst 48 timmar innan behandlingstillfälle) där vi går igenom dina önskemål och olika behandlingsalternativ. Du får vid det första besöket fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom vad som är viktigt att tänka på inför och efter behandlingen. Vi har också möjlighet att erbjuda konsultation via e-mail, vänligen kontakta oss för mer information. Tillsammans lägger vi sedan upp en behandlingsplan och om du väljer att gå vidare kan vi hjälpa dig att boka in en tid för behandling. 

När du kommer till oss för din inbokade behandling går vi igenom eventuella frågor som uppstått och ger rådgivning för eftervård. Inför de flesta behandlingar är det möjligt att använda bedövningssalva. Vi har också stor erfarenhet av att möta kunder med nålrädsla, vilket inte brukar vara ett hinder för att genomgå en behandling hos oss. Vid behov bokas sedan ett återbesök in där vi ses för att utvärdera resultatet. 

 

Vanliga frågor

Vilken kompetens har ni som arbetar på Face Atlas?

All personal som arbetar på Face Atlas är legitimerad specialistsjuksköterska med mångårig erfarenhet samt utbildning och certifiering inom de behandlingar vi erbjuder. Vi har även en läkare knuten till kliniken med lång erfarenhet inom yrket och adekvat vidareutbildning inom estetiska injektionsbehandlingar.

Vilket resultat kan jag förvänta mig efter en behandling hos er?

Resultaten som kan uppnås efter en behandling är individuella och beror på kundens utgångsläge. Specifika resultat kan därför aldrig garanteras. Vid konsultationen lägger vi därför alltid upp en långsiktig plan för att åstadkomma naturliga och hållbara resultat. Samtliga behandlingar vi erbjuder är väl beprövade och vi arbetar endast med säkra tekniker och produkter.

Vilka biverkningar kan uppstå?

Vid samtliga injektionsbehandlingar finns det alltid en risk för bland annat blåmärke, rodnad och svullnad. För de allra flesta är dessa biverkningar lindriga och snabbt övergående. Skulle det uppstå en oväntad biverkan bokar vid omgående in ett återbesök för vidare handläggning och vid behov konsultation med läkare.

Varför måste jag som ny kund alltid boka en konsultation?

Sedan 1 juli 2021 har regleringen kring estetiska injektionsbehandlingar skärpts, så också skyddet för dig som kund. I dagsläget är det endast leg. sjuksköterska, tandläkare och läkare som får lov att utföra estetiska injektionsbehandlingar. I och med detta är det nu också krav att kunden ska erhålla utförlig information och betänketid inför estetiska injektionsbehandlingar. Detta innebär att det inte längre är möjligt att utföra konsultation i samband med behandling. Kunder som tidigare har varit hos oss inom 6 månaderna och ska upprepa en behandling behöver inte boka en ny konsultation. I vissa fall går det bra att utföra konsultation via e-mail, kontakta oss för mer information.

Kan jag behandla mig hos er om jag är under 18 år?

Nej. Vi utför inte injektionsbehandlingar på någon under 18 år, inte heller med målsmans tillåtelse. Vi behandlar inte heller gravida eller kvinnor som ammar. 

bottom of page