top of page

HUDVÅRD & ANSIKTSBEHANDLINGAR

Effektiva ansiktsbehandlingar och produkter till försäljning för en välmående hud

En välmående hud behöver en anpassad hudvårdsrutin och effektiva produkter. På Face Atlas i Halmstad brinner vi för hudvård och erbjuder behagliga ansiktsbehandlingar, effektiv kemisk peeling och försäljning av produkter för att optimera din hudvård efter ditt besök.

En ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud och det finns flera anledningar att regelbundet gå på ansiktsbehandling. Vi kan hjälpa både dig som har problem med exempelvis acne, uttorkad och åldrad hud, men också dig som vill arbeta förebyggande. Välj ansiktsbehandling CLASSIC om du önskar hudanalys, djuprengöring, portömning, ev. borttagning av enstaka milier och exfoliering, en behaglig ansiktsmask, effektivt serum och avslutande kräm. Medan ansiktsmasken får verka njuter du av en peeling och återfuktning av dina händer. Vår populära ansiktsbehandling RELAX fokuserar helt på avkoppling och att släppa på spänningar, denna behandling är möjlig att räkna som friskvård och friskvårdsbidrag kan användas . Vi börjar med en djupgående rengöring och utför sedan massage av ansikte, nacke samt skalp för att avsluta med en avslappnande ansiktsmask.  Samtliga produkter anpassas efter din hud och du får även värdefulla rekommendationer på lämpliga produkter att använda hemma  om du önskar detta. 

En kemisk peeling är möjlig att utföra som ensam behandling eller i kombination med en ansiktsbehandling. Vid en kemisk peeling används effektiva men skonsamma syror för att avlägsna döda hudceller, vilket hjälper till att påskynda nybildningen av celler. Hudstrukturen förbättras, porerna drar ihop sig och huden känns len och föryngrad efter en behandling. Trots att det kan låta skrämmande med syror som penslas på huden är detta en snabb och smärtfri behandling. En svagt stickande känsla och lite rodnad kan uppstå under behandlingen men ingen bedövning eller liknande behövs. I slutet av behandlingen appliceras en läkande och svalkande mask. Efter behandlingen kan huden flagna lätt och det är viktigt att undvika direkt solljus närmaste tiden efter. Hudkräm med solskyddsfaktor är alltid att rekommendera.

Dessa behandlingar anpassas efter dina specifika behov och vi har lämpliga behandlingar för exempelvis hudföryngring, djuprengöring och återfuktning. Våra ansiktsbehandlingar kräver ingen konsultation på förhand och i de flesta fall kan även du som gravid eller ammande njuta av en ansiktsbehandling hos oss. 

750-7501117_dermapen-uber-pro-peel-hd-png-download.png
_edited.jpg
bottom of page