top of page

Fler nyheter från Dp Dermaceuticals

Nu gör vi våra Dermapen-behandlingar än mer effektiva! Senaste stjärnskotten är en riktigt kraftfull TCA-peeling, dessa får endast användas av läkare och sjuksköterskor, samt ett serum specifikt anpassad för acnebenägen hud.


Dp Dermaceuticals ÜBER MD Peel

ÜBER MD är en TCA peeling med medicinsk styrka som är särskilt framtagen för att förbättra resultaten vid behandling med Dermapen. Peelingen läggs på direkt efter Dermapen-behandlingen alternativt används som enskild behandling.


För vem? Passar dig som vill punktbehandla djupa rynkor, acneärr och övriga ärr, bristningar och förstorade porer. Minskar också hyperpigmenteringar och jämnar ut hudtonen.


Egenskaper: En effktiv och revolutionerande kombination av flera olika syror ger en mediumdjup peel som är mycket effektiv att använda efter en Dermapen-behandling för att ytterligare förstärka effekten. Produkten innehåller bland annat;


3% Trichlorättiksyra ökar cellförnyelsen och är exfolierande. Perfekt vid behandling av ärr, linjer och rynkor.

1% Capryloyl salicylsyra är exfolierande och antibakteriell. Effektiv vid talgreglering och oren hud.

7% Salicylsyra är antimikrobiell och antiseptisk för en oren och aknebenägen hud.

1% Pyrodruvsyra är antioxidantrik och cellreparerande. Perfekt vid uppljusning av huden.

1% Fenolsyra är en keratolytisk ingrediens som hjälper till med penetrationen och för att stärka upp formulan. Är även till viss del bedövande.

0,1 % Retinaldehyd är A-vitamin. Stärker upp kollagenet och är en kraftfull ingrediens som bekämpar rynkor och akneproblematik.


Dp Dermaceuticals CLR Serum

Är ett serum som både kan användas vid Dermapen-behandling men också lämpar sig att köpa med hem och använda i din dagliga hudvårdsrutin. Den är återfuktande och balansera en oren och problematisk hud med acne och tillräpta porer. De handplockade ingredienserna passar dig med kombinerad till fet hud


För vem? Passar en kombinerad till fet hud. Tilltäppta porer/pustler/akne/seborrhoea.

Egenskaper: En kombination av ingredienser med bevisad effekt mot överdriven talgproduktion och tilltäppta porer exfolierar skonsamt bort döda hudceller så att huden både känns och ser fräschare ut. - Förebygger tilltäpptheter - Exfolierar skonsamt - Lugnar irriterad hud - Ljusar upp pigmenteringar orsakade av acne - Balanserar huden med återfuktande ingredienser


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page